Hvězdné války ve Fortnite. Nová událost začne již brzy
i Zdroj: Epic Games
Gaming Fortnite Článek Hvězdné války ve Fortnite. Nová událost začne již brzy

Hvězdné války ve Fortnite. Nová událost začne již brzy

Josef Ventrča

Josef Ventrča

16. 4. 2024 09:00

Hvězdné války a Fortnite se propojí, aby hráči zažili nové výzvy a bitvy. Již v květnu začíná hvězdně nabitá událost.

Reklama

Oficiální účet značky Star Wars zveřejnil na sociální síti X novou upoutávku na crossover akci s battle royale hrou Fortnite. Ve videu došlo k potvrzení, že událost začne již 3. května, což znamená, že včas vyjde se dnem Hvězdných válek.

Nový obsah bude dostupný v rámci režimu LEGO Fortnite, Fortnite Festival a Battle Royale. Co přesně fanoušci dostanou však v těchto chvílích ještě tvůrci oficiálně neprozradili.

Za oponu však uživatelům umožnil nahlédnout známý a spolehlivý leaker Hypex, který prostřednictvím sociálních sítí zmínil, že propojení značek Fortnite a Star Wars může navrátit světelné meče i schopnosti vyžadující Sílu. Do hry by měl přibýt i nový předmět, takzvaný Wookie Bowcaster, a skin Chewbaccy. 

Fanoušci se domnívají, že ačkoliv studio nepotvrdilo leakerovy informace, tak světelné meče a Síla musí být povinností, jelikož jsou nedílnou součástí světa Hvězdných válek. Dále si taky myslí, že současné odhalení budoucí spolupráce by mohlo souviset s úniky z minulého měsíce, které naznačovaly, že součástí Fortnite bude Mandalorian. Server Insider Gaming s odkazem na leakera SamLeaksse uvedl, že se má chystat zbrusu nové mandalorianské vozidlo, jež má být i součástí Rocket League.

Fortnite bude opět dostupný pro iPhone. Má to ale háček
i Zdroj: Epic Games

Fortnite bude opět dostupný pro iPhone. Má to ale háček

Majitelé chytrých telefonů značky Apple si opět budou moci zahrát Fortnite. Epic Games využije nového zákona Evropské unie.…

29. 1. 2024 06:00

Insider Gaming dále napsal, že Fortnite Festival má velký potenciál, aby na něm zazněla legendární hudba ze série Star Wars. Oficiální kanál festivalu zatím odhalil Cantina Band.

V současné době Fortnite hostí novou spolupráci s Coachella 2024. A právě minulý týden společnost Skybound Entertainment oznámila, že se do Fortnite chystá také vesmír seriálu Invincible.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama