Odveta šla cestou G2, M80 jsou po dlouhém boji venku!
i Zdroj: Photo Copyright: Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Odveta šla cestou G2, M80 jsou po dlouhém boji venku!

Odveta šla cestou G2, M80 jsou po dlouhém boji venku!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

29. 4. 2024 07:23

G2 a M80 proti sobě stáli již podruhé za poslední tři dny, tentokrát jim šlo ale o mnohem víc. Postup do play-off nebo záhuba na EPL Season 19 byly podmínky, ve kterých byli G2 donuceni být v nejlepší formě ve svůj vlastní prospěch. A vyšlo to.

Reklama

G2 a M80 mají v poslední době delší historii, než by si přáli. V pátek proti sobě stáli v semifinále spodního pavouka skupiny B, odkud G2 spadli do Last Chance Stage. V Last Chance Stage se také znovu shledali, tentokrát ve prospěch G2.

První mapou byl Ancient, výběr M80. Oba dva poločasy byly absolutně vyrovnané, stejně jako druhá mapa jejich posledního setkání. I tentokrát se dostali do trojnásobného přesčasu, kde bojovali do posledního dechu. Tentokrát z toho úspěšně odešel evropský tým se skórem 22-20.

Již tradičně si G2 jako svou mapu vybrali Inferno. To jim dopřálo nádech, který v utkání výrazně potřebovali. První polovina byla znovu vyrovnaná, skončili tam se skórem 6-6, znovu. Zlom přišel až v poločase druhém, kdy se G2 povedlo vyhrát sedm kol po sobě, M80 absolutně nedostali šanci na protiútok. 

I přesto, že se M80 nepodařilo vyhrát a dostat se do play-off, nejvíce zabití si z této hry odnesl guatemalský ostrostřelec Mario “malbsMd” Samayoa za M80. Vystřílel si dohromady 54 zabití, z toho 38 jen na Ancientu. Největší způsobené poškození měl ale Nemanja “huNter-” Kovač, 98,7.

I po neuvěřitelných výkonech bohužel severoamerická organizace na ESL Pro League Season 19 končí těsně před play-off. Aby se G2 podívali do čtvrtfinále, musí se probojovat dvěma koly play-off, šanci na trofej ale mají pořád. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama