Dupreeh si našel nový tým, vítají ho saudští Falcons
i Zdroj: Photo credits: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Dupreeh si našel nový tým, vítají ho saudští Falcons

Dupreeh si našel nový tým, vítají ho saudští Falcons

Pavla Doušová

Pavla Doušová

27. 3. 2024 20:08

Dánský Peter "dupreeh" Rasmussen prošel za svou kariéru mnoha týmy, mezi nimiž byla i jména jako Astralis, kde strávil pět let a Vitality. Z těchto dob ho zná mnoho fanoušků a staly se tam i jeho největší úspěchy. Teď přišel čas na to, aby zazářil ve Falcons.

Reklama

Kariéra Petera “dupreeh” Rasmussena je dlouhá, jeho první místo v týmu bylo v 3DMAX roku 2012. Jeho největší úspěchy přišly až o čtyři roky později, kdy přešel do Astralis. Tam strávil 5 let své kariéry a vyhrál nespočet titulů, mezi těmi několik IEM eventů a Grand Slam. 

Další významnou etapou jeho kariéry byly necelé dva roky v Astralis. S těmi se před jeho odsunutím z hlavní sestavy zvládnul vyhrát poslední CS:GO Major. Krátce po tom ale byl vyměněn za Shahara “flameZ” Shushana. Jeho další šancí byli HEROIC od října, kdy dánský tým dělal velké, drastické změny svému mužstvu po odchodu Caspera “cadiaN” Møllera. Ani v Heroic ale dupreeh nevydržel dlouho, jeho pobyt tam byl uprostřed již zmíněných změn a zanedlouho sestava HEROIC vypadala zase úplně jinak. 

Po krátkém, tříměsíčním pobytu v ne tak známém týmu Preasy bylo hltv.org oznámeno, že dupreeh oficiálně odchází k Falcons. Falcons taktéž v období od října do prosince dělalo velké změny a vyměnili prakticky všechny své hráče. Nejčerstvější změnou je doplnění sestavy po tom, co Oleksandr “s1mple” Kostyliev znovu odchází po jeho krátkodobého propůjčení z Natus Vincere. Tímto doplňkěm je právě dánský Peter “dupreeh” Rasmusen, díky čemuž se z Falcons stává většinově dánské mužstvo. Tři hráči v hlavní sestavě a jejich trenér, Danny “zonic” Sørensen, jsou Dáni.

Pod taktovkou zonica tak momentálně sestava Falcons vypadá takto:

  • Marco “Snappi” Pfeiffer
  • Emil “Magisk” Reif
  • Pavle “Maden” Bošković
  • Álvaro “SunPayus” Garcia
  • Peter “dupreeh” Rasmussen
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama